GameBus Pilot Sport @ De Woenselse Poort

Join the Sport challenge!

Door mee te doen aan deze wedstrijd maak je kans op een cadeaubon en werk je tegelijkertijd aan je risicofactoren binnen De Woenselse Poort. Er kunnen in deze wedstrijd punten verzameld worden voor deelname aan sport. Iedere keer dat je een bezoek brengt aan sport zal je hiervoor 5 punten krijgen. Op een leuke manier kan je je mede cliënten uitdagen de competitie aan te gaan om zo veel mogelijk punten te scoren en hoog op het scorebord te eindigen! Doordat er naast sport nog allerlei activiteiten worden meegenomen heeft iedereen gelijke kans om te winnen en het vraagt maar erg weinig van je eigen tijd. Ga dus de uitdaging aan en win leuke prijzen!

Belangrijke data

  • 28 juni: Start wedstrijd
  • 12 juli: Uitreiking eerste prijzenronde
  • 26 juli: Uitreiking tweede prijzenronde
  • 9 augustus: Uitreiking derde prijzenronde
  • 23 augustus: Gezamenlijke afsluiting en uitreiking van de laatste prijzenronde

Praktische informatie

In onderstaande tabel kan je zien voor welke activiteiten je allemaal punten kan scoren, hoe veel punten je scoort en of je ze wel of niet zelf moet registreren.