GameBus Pilot #3 @ De Woenselse Poort

Join the challenge!
Door mee te doen aan deze wedstrijd maak je kans op een cadeaubon en werk je tegelijkertijd aan je risicofactoren binnen De Woenselse Poort. Dit keer kan je zelf kiezen aan welke van de 4 wedstrijden je meedoet en zal er 1 globaal leaderboard komen die alle punten samenvat. De wedstrijden waaruit je kan kiezen zijn:
1) Het invullen van je agenda op je iPad
2) Deelname aan arbeid/scholing/therapie en training
3) Gebruik van Minddistrict
4) Deelname aan sport
Ik registreer de punten voor je op die van de agenda activiteit na. Aan het einde van de wedstrijd zal de winnaar bekend worden gemaakt.
Op een leuke manier kan je je mede cliënten weer uitdagen de competitie aan te gaan om ze veel mogelijk punten te scoren en hoog op het leaderboard te eindigen. Doordat er vele soorten activiteiten meedoen en je zelf kan kiezen welke je het meeste aanspreekt/aanspreken heeft iedereen kans om te winnen. Ga de uitdaging aan en versla je mede cliënten!

Belangrijke data:

  • 2 augustus: Start van de derde wedstrijdronde
  • 23 augustus: Uitreiking derde prijzenronde
  • 23 augustus: Gezamenlijke afsluiting en uitreiking van de laatste prijzenronde

Ik hoop dat je weer enthousiast mee doet en je te zien in het eHealth center!