GameBus Pilot @ De Woenselse Poort

Join the challenge!

Door mee te doen aan deze wedstrijd maak je kans op een cadeaubon en werk je tegelijkertijd aan je risicofactoren binnen De Woenselse Poort. In tegenstelling tot de vorige wedstrijden zal deze wedstrijd alle activiteiten meenemen in 1 grote wedstrijd. Er zal dus maar 1 winnaar worden gekozen en de cadeaubon die gewonnen kan worden zal dan ook €20,- bedragen. De activiteiten die meedoen en de punten die gewonnen kunnen worden zijn hieronder in een tabel weergegeven:

Op een leuke manier kan je je mede cliënten weer uitdagen de competitie aan te gaan om ze veel mogelijk punten te scoren en hoog op het scoreboard te eindigen. Doordat er vele soorten activiteiten meedoen heeft iedereen kans om te winnen. Ga de uitdaging aan en versla je mede cliënten!

Belangrijke data:

  • 12 juli: Start van de tweede wedstrijdronde
  • 26 juli: Uitreiking tweede prijzenronde
  • 9 augustus: Uitreiking derde prijzenronde
  • 23 augustus: Gezamenlijke afsluiting en uitreiking van de laatste prijzenronde

Ik hoop dat je weer enthousiast mee doet en je te zien in het eHealth center!