Beweeg & Scoor: Moves!

In de zomer van 2017 maken we het u extra gemakkelijk om punten te scoren voor Beweeg & Scoor. Door onderstaande stappen eenmalig uit te voeren wordt zal de zogenaamde “Moves” app op uw smartphone automatisch uw stappen tellen en dagelijks doorsturen naar GameBus. Moves houdt ook bij op welke locatie u langer dan 30 minuten vertoefd heeft*.

Vervolgens,  verdien je zonder extra geklik in op je smartphone 10 Beweeg & Scoor punten:

  • elke dag dat Moves op de achtergrond 4000 stappen geregistreerd heeft, en
  • elke keer dat Moves op de achtergrond registreerde dat je op de piste van Den Uyt was.

Je mag naast de door Moves verdiende punten ook nog punten claimen via de andere activiteiten in de GameBus app!

Wil je wat extra inspiratie of gezelschap voor een lunchwandeling of sportsessie? Contacteer de sportdienst voor speciaal uitgestippelde routes. Leg ook contact met collega’s via het Prikbord op het Intranet en maak samen een gezonde lunchwandeling! Of houd een bespreking terwijl u samen een blokje rond wandelt.

 

Voetnoot *: enkel een bezoek aan de sportpiste van Den Uyt wordt kenbaar gemaakt via de Beweeg & Scoor campagne.  Uw andere bezochte locaties blijven afgeschermd in uw persoonlijke GameBus profiel (tenzij u zelf aan wedstrijden deelneemt die bezoek andere locaties belonen).